MXST | Musikknettverk Østlandet

Om oss

MØST har som formål å styrke, utvikle og dele kompetanse innen det frie musikkfeltet. Dette skal bidra til at aktørene settes i stand til å utvikle, produsere, formidle og administrere egen virksomhet – slik at denne blir effektiv og bærekraftig både kunstnerisk og økonomisk.

MØST har ikke inntekts erverv til formål.

MØST jobber for et mangfoldig og likestilt musikk- og kulturliv.

MØST finansieres gjennom støtte fra Norsk Kulturråd, Oslo kommune, Akershus fylkeskommune og Hedmark fylkeskommune.

Administrasjon

Daglig leder
Trond har ledet MØST siden 2014. Er opprinnelig fra Lillehammer, og har utdanning fra bl.a. kulturstudiet i Bø, og prosjektledelse ved BI. Har tidligere jobbet med prosjekt- og festivalledelse i bl.a. MUO, Viser ved Kanalen, Folkelarm.
Telefon: 
41277441
Kommunikasjonsrådgiver (50%)
Epost: 

Styret

Styreleder
Bakgrunn som økonom og musiker, med utdanning fra HiO og Hogeschool van Amsterdam. Oppvokst på Toten og var en del av musikermiljøet i Gjøvik. Jobber nå som daglig leder på BLÅ i Oslo og er også engasjert i Ut i Oslo, Musikkbyen Oslo og Oslo musikkråd.
Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Festivalsjef for Festival Ø og prosjektleder på «Ø på månen». Kommer fra Sarpsborg. Har Bachelor i populærmusikk fra NISS og har jobbet for UKM, DKS og Østfold Kulturutvikling, samt diverse teateroppsetninger.
Styremedlem
Fra Lillehammer og utdannet jazzpianist og komponist fra Jazzlinja i Trondheim og NMH. Hun jobber som utøvende musiker og driver kulturbedriften Bellwether AS som tråkker opp stier for det frie feltet innen opplevelsesbasert kommunikasjon og markedsføring

Varamedlemmer

Vara styremedlem
Vara styremedlem

Medlemskap

MØST er en nonprofit medlemsforening. Vil du være med og bestemme?

Bli medlem

Medlemskap er gratis.

Kontaktinformasjon

MØST - Musikknettverk Østlandet
Storgata 8
0155 Oslo


Telefon: 41277441

epost: post(a)mxst.no 


Bank: 1254.62.79187
Org.nr: 920 352 421

Logoer

Andre nedlastinger