Påmelding
Promotering av plateslipp og turné

Deltagerinfo
Betaling
Dette arrangementet krever betaling med bank- eller kredittkort. Du vil bli videresendt til kortbetaling etter å ha fullført skjemaet.

Hvis du er medlem av en organisasjon som gir rabatt, kan du velge rabattordning her.

Personvernserklæring

Personvernerklæring MØST

Daglig leder, Trond Grovane Moe, er på vegne av MØST behandlingsansvarlig for MØST sin behandling av personopplysninger.

MØST lagrer følgende opplysninger deg som deltar på våre arrangement; Navn, epost, telefonnummer og postnummer. I enkelte tilfeller samarbeider vi med andre medlemsorganisasjoner omkring arrangement og vil be om medlemsnummer.

Vi lagrer i tillegg historikk på hvilke arrangement du har deltatt på. Dette gjør vi for å oppfylle rapporteringsplikt til våre tilskuddsgivere og av historisk hensyn/interesse. Informasjonen lagres i inntil 5 år. Vi benytter opplysningene for å kunne informere deg om framtidige tilbud i form av kurs og arrangementer.

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Vi videreformidler/selger ikke opplysningene til kommersielle foretak.

Kontaktinformasjon:
trond@mxst.no

MØST – Musikknettverk Østlandet
Trondheimsveien 2, bygg J, 0506 Oslo

Bilde-CAPTCHA