Bli medlem! | MXST
CAPTCHA
Dette spørsmålet er for å sjekke at du er et menneske, og forhindrer automatiske spam-påmeldinger.
Bilde-CAPTCHA
Personvernserklæring

Personvernerklæring MØST

Daglig leder, Trond Grovane Moe, er på vegne av MØST behandlingsansvarlig for MØST sin behandling av personopplysninger.

MØST lagrer følgende opplysninger deg som deltar på våre arrangement; Navn, epost, telefonnummer og postnummer. I enkelte tilfeller samarbeider vi med andre medlemsorganisasjoner omkring arrangement og vil be om medlemsnummer.

Vi lagrer i tillegg historikk på hvilke arrangement du har deltatt på. Dette gjør vi for å oppfylle rapporteringsplikt til våre tilskuddsgivere og av historisk hensyn/interesse. Informasjonen lagres i inntil 5 år. Vi benytter opplysningene for å kunne informere deg om framtidige tilbud i form av kurs og arrangementer.

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Vi videreformidler/selger ikke opplysningene til kommersielle foretak.

Kontaktinformasjon:
trond@mxst.no

MØST – Musikknettverk Østlandet
Trondheimsveien 2, bygg J, 0506 Oslo

MØST er en medlemsforening. Det vil si at vi eies av våre medlemmer. DU kan bli medlem, og eie litt av MØST – og det koster deg ingenting!

 

Som medlem har du stemmerett og kan være med å påvirke MØST. Medlemskap er helt GRATIS og det løper fram til du selv sier det opp.

 

Den eneste betingelsen er at du stiller deg bak vårt formål:


”MØST har som formål å styrke, utvikle og dele kompetanse innen det frie musikkfeltet. Dette skal bidra til at aktørene settes i stand til å utvikle, produsere, formidle og administrere egen virksomhet – slik at denne blir effektiv og bærekraftig både kunstnerisk og økonomisk.

MØST har ikke inntekts erverv til formål.

MØST jobber for et mangfoldig og likestilt musikk- og kulturliv.”


NB: Etter at du har sendt inn skjemaet under vil du få en epost med en lenke for å bekrefte innmeldingen. Dersom du ikke bekrefter innmeldingen innen en time, vil innmeldingen strykes automatisk.  

Bli medlem!

ok