Ressurser | MXST
Konferanse om entreprenørskap for kunstnere og designere

Bransjenettverket Entreprenørskap i kunst og design (EKD) inviterer til konferanse torsdag 6. november på Kunsthøgskolen i Oslo. Målet er kompetanseheving og nettverksbygging for kunstnere og designere. Hvor: Kunsthøgskolen i Oslo


Tid: Torsdag 6. november 2014, kl. 9–16man, 27/10/2014 - 12:54 - Postet av: trond

Å virke som kunstnere eller designere i dag stiller krav til en bred kompetanse utover det rent utøvende, og det er relevant å tilegne seg kunnskap om blant annet markedsføring, formidling, kontraktshåndtering, selvledelse, teamarbeid og internasjonalisering. 

Torsdag 6. november inviterer bransjenettverket Entreprenørskap i kunst og design (EKD) til en praktisk orientert konferanse der du kan få ny kunnskap og nettverk som er nyttig i ditt virke. Møt spennende foredragsholdere og velg blant et bredt utvalg praktiske workshoper med mål om å gjøre deg bedre rustet til å drive din virksomhet eller praksis. I løpet av dagen får du også anledning til å besøke informasjonstorget som gir råd om entreprenøriell finansiering og virkemidler hos forskjellige kulturinstitusjoner.


Konferansen åpnes av rektor ved Kunsthøgskolen Cecilie Broch Knudsen, med innledninger av varaordfører Libe Rieber-Mohn og statssekretær (KUD) Bjørgulv Vinje Borgundvåg. 

Konferansen er gratis og har plass til 200 deltakere. Først til mølla prinsippet gjelder!

Det er ingen deltakeravgift, men bindende påmelding med no-show-pris: 300,-


Klikk her for mer informasjon om programmet og påmelding: http://ekd.khio.no/konferanse-om-entreprenorskap-for-kunstnere-og-design...


SAMARBEIDSPARTNERE I EKD-NETTVERKET:

Barratt Due musikkinstitutt, Grafill , Kunst- og designhøgskolen i Bergen, Kunsthøgskolen i Oslo, MØST, Musikkteaterforum, Norske Billedkunstnere, Norske Dansekunstnere, Norske interiørarkitekter og møbeldesigneres landsforening, Norske Kunsthåndverkere, Norges Musikkhøgskole, Norsk Skuespillerforbund, Norsk Teater- og Orkesterforening, og Unge Kunstneres Samfund.