Ressurser | MXST
Kurs: Få mest mulig ut av by:larm - uten å være booket dit.

Våre gode samarbeidspartnere Musikkregionen Gjøvik sender avgårde et knippe musikere som delegater på by:larm. I forkant av dette vil MØST og ACT Entertainment v/Simen Herning gi de tipsene de trenger for å få mest mulig ut av by:larm-oppholdet.

tor, 08/01/2015 - 10:56 - Postet av: trond

------


Hvordan få mest mulig ut av by:Larm uten å være booket dit?

5. - 7. mars er det by:Larm igjen, og hele landets bransje-elite og en haug med viktige folk fra utlandet er samlet i Oslo for å høre ny musikk, knytte kontakter og hygge seg. Dette gir naturligvis rikelig med muligheter til deg som artist til å bli kjent med akkurat den personen som kan bidra til å løfte ditt prosjekt til et nytt nivå.


Dessverre er det slik at du ikke er den eneste artisten som har tenkt til å dra på by:Larm, og et hundretalls artister har allerede et forsprang på deg i og med at de har blitt booket til å spille på det offisielle programmet. Så - hvordan går man fram for å stikke seg ut i mengden? Hvordan velge ut hvem man burde prøve å få kontakt med, og hvordan går man fram på best mulig måte for å gjøre seg interessant for disse?


Simen Herning er daglig leder og manager  i ACT Entertainment, og har jobbet for å fremme sine artister på by:Larm siden 2006. De siste åtte årene har han representert over 20 artister på det offisielle programmet, men i tillegg til det jobber han med en rekke artister som av ulike grunner ikke har blitt plukket ut til å spille på by:Larm-scenene. Han vil gi deg noen gode tips på veien for å bruke by:Larm til å løfte din artistkarriere.


Sted: Gjøvik

Dato: Tirsdag 10. februar 2015

Tid: kl 18 - 20


Dette arrangementet er rettet mot de forhåndsutplukkede delegatene. 

Er du IKKE en av disse, men har allikevel lyst til å lære av Simen Herning - ta kontakt via epost: post@musikknettverk.no