Ressurser | MXST
Anders Killerud/Ludvig Moon (foto: Ellen Lund)
Volumstipendvinner 2015 - Anders Killerud

Anders Killerud (Ludvig Moon) vant Volumstipend under Volumfestivalen 2015. Nå samarbeider MØST og Volumfestivalen om en skreddersydd kompetansepakke til vinneren. 

man, 16/11/2015 - 13:28 - Postet av: trond


Volumfestivalen i Elverum jobber målretta med å løfte fram talenter fra egen region. MØST deler den ambisjonen, og på den grunn fant MØST og Volumfestivalen noe å samarbeide om -

Under sommerens festival (den tiende i rekken) ble Volumstipendet delt ut til en talentfull musiker fra Hamar - Anders Killerud, låtskriver og vokalist i bandet Ludvig Moon, stakk av med heder og ære og en sjekk på 10.000 kr.

I tillegg ønsket MØST å bidra ved å tilby en skreddersydd kompetansepakke til vinneren. Denne er vi nå i gang med å sy sammen, og resultatet vil forhåpentligvis være godt synlig når Ludvig Moon legger ut på en album release turné, våren 2016.

"Det vi planlegger nå er en pre produksjon i forkant av turnéen,  i topp preproduksjonslokaler og med bra folk. Det blir rett og slett veldig bra! Det er noe vi antagelig aldri ville tatt oss råd til hvis ikke vi hadde fått dette tilbudet. Vi er vi naturligvis utrolig takknemlige. "(Anders Killerud)

MØST samarbeidet også med Volumfestivalen om gjennomføring av Arrangørsamling på Hamar i januar 2015.